Издателство „Омофор“ ви очаква на Пролетния базар на книгата

Издателство „Омофор“ ви очаква на Пролетния базар на книгата

Отново е време за книжното събитие на този сезон – Пролетния базар на книгата в НДК, който започва на 23 май, в навечерието на Деня на българската просвета и култура.

По традиция и тази година издателство „Омофор“ ви очаква на своя щанд с нови и любими заглавия, с до 30% отстъпка на новите книги и с до 70 % отстъпка на някой от първите си издания.

На Пролетния базар ще откриете и най-новото заглавие в каталога на „Омофор“ – „С нас е Бог. Въпроси от християнския живот и вяра“ на познатия на българската публика с книгата си „Свещеният дар на живота” отец Джон Брек. Новата му книга предлага отговори на едни от най-актуалните и болезнени въпроси на съвременния живот, погледнати от перспективата на християнската вяра – по теми, свързани с биоетиката, възпитанието на децата, страданието на душата, причинено от различни депресивни състояния и зависимости, и т. н.

Очакваме ви и с нови тиражи на едни от най-търсените заглавия на издателството, сред които „Отец Серафим Роуз – живот и дело“, „От вода и Дух“ на отец Александър Шмеман, „Нашата литургия“ на архиепископ Павел Финландски.

Заповядайте на щанд № 341 (трети етаж) в НДК, всеки ден от 10 до 20 ч. от 23 до 28 май!

+359 2 9871655 omophor@gmail.com
В работни дни
от 10.00 до 18.00 ч.