“С книга на плажа” – издателство “Омофор” ви очаква на книжното изложение в Бургас

“С книга на плажа” – издателство “Омофор” ви очаква на книжното изложение в Бургас

Каквито и да са жанрът и тематиката, качествената книга си е качествена книга. Да се отправиш с хубаво четиво към плажа, отдавна е класически вариант при избора на приятен и пълноценен  начин да се насладиш на времето си за почивка. Ако сте в Бургас в средата на август, издателство “Омофор” има достатъчно предложения за вас.

Между 13 и 16 август пред Експозиционен център “Флора” в Приморския парк ще се проведе шестото издание на изложението “С книга на плажа”.

 

Издателство “Омофор” ще ви очаква в шатра №13 с любими и нови заглавия и големи отстъпки. В рамките на фестивала ще можете да закупите с намаление последните издания от каталога на издателството: сборника “Иконата в съвременния свят”, “Господар и ратай” на Лев Н. Толстой, “От Вавилонската кула до Homo cyberneticus” на д-р Свилен Спасов, също и обичани заглавия като “Аскетика на любовта” на монахиня Гавриила, “Глобалната сексуална революция” на Габриеле Куби, “Царството вътре в нас” на митрополит Калистос (Уеър), “Писма до Русия” на архим. Софроний Сахаров, “Детски писма до Бога”, сборника “Детски цветослов”; и още много и разнообразни стойностни книги.

На 16 август (неделя) от 20 ч. ви каним при откритата сцена на център “Флора” на прожекцията на филма “Песен и молитва” на талантливия режисьор Слави Георгиев, посветен на църковната музика и Литургията. Увлекателен документален разказ за дълбокия смисъл и красотата на православното песнопение. Филмът е насочен преди всичко към младите зрители, за да ги поведе по мистичния път на православната вяра богослужението на Църквата. За мнозина това е далечен и непознат свят, който обаче щом доближиш, докосва най-съкровените кътчета на душата ти.

Там ще имате възможност да закупите със специална отстъпка най-ценните литургични издания на “Омофор”: “Селенията на църковната музика” на Ивайло Борисов, “Литургическо богословие” на прот. Александър Шмеман, “Православната църква: нейната вяра, богослужение и живот” на Антоний Алевизопулос, сборника “Музикален катехизис”.

13-16 август 2020 г. от 10 до 21 ч., шатра №13; Експозиционен център “Флора” – Приморски парк, Бургас.

Очакваме ви!

+359 2 9871655 omophor@gmail.com
В работни дни
от 10.00 до 18.00 ч.