“Книги за днес” – нова видеорубрика на издателство “Омофор”

“Книги за днес” – нова видеорубрика на издателство “Омофор”

 „Омофор“ стартира нова рубрика, посветена на православната книга. На онези книги, които говорят за всевечните, но и за злободневните теми от перспективата на християнската вяра, светоглед и начин на живот. Всеки месец ще ви представяме по едно заглавие или автор от каталога на издателство „Омофор“ във видеорубриката „Книги за днес“.

Във видеата впечатления за книгите ще споделят писатели, публицисти, богослови, духовници, преводачи, редактори или книжари, а вас, читателите, каним да изпратите своите коментари и въпроси, които прочетеното е провокирало във вас, на имейл omophor@gmail.com. Най-любопитните от тях ще бъдат публикувани на сайта на издателството и в Православие.БГ.

Книгата на месеца ще можете да намерите с 30% отстъпка в столичната ателие-книжарница „Къща за птици“ (ул. Проф. Асен Златаров“ 22) и чрез поръчки от офиса на издателството.

Представяме ви първото видео от поредицата „Книги за днес“ – за януари и февруари, посветено на две нови заглавия на издателство „Омофор“ – „Свещеният дар на живота“ на отец Джон Брек, и „Духовни ориентири за съвременното общество“ на митрополит Йеротей (Влахос)…