Книжарница

В притвора на храма

5.00лв.

кратко въведение в православната вяра

СЕП: VSBC0001 Категории: , Етикет:

Описание

Кратко въведение в учението и практиката на Православната църква. Запознаване с основни понятия, свързани с църковния живот; списък на често употребявани църковни термини.

Съставил: Пламен Сивов
Превод: Пламен Сивов
Година на издаване: 1999 (второ издание)
Меки корици
Формат: 60х90/16
Страници: 68

Книгата се предлага и в аудиоформат за слушане на компютър и мобилни устройства. Подкрепете създаването на християнски аудиокниги от този линк >>>

Допълнителна информация

Тегло 0.0500 кг
Размери 60 × 90 × 16 см
Издател

Вид на книгата

,

Съставителство

Пламен Сивов

Превод от английски

Пламен Сивов

Корици

Мека корица

Година на издаване

1999

1 отзив за В притвора на храма

  1. Vikentii

    Протестантските Църкви в България разпространяват всякакви малки книжки, които да въведат невярващите в техните разбирания за Бога. Мисля, че фондация Покров Богородичен, съвместно със Светия Синод и неговите местни подразделения, трябва да издадат тази книжка в голям тираж и да се разпространява безплатно!
    Книгата сама по себе си е изключително добра за хората, които са отдалечени от Православната Вяра и Бога. В нея те могат да намерят отговор на много въпроси и по този начин да направят една стъпка към прибщаване в Православното общество на Църквата.
    Тази книга не може да направи от атеист – правоверник, но може да събуди много екзистенциални въпроси за света и смисъла на живота.
    Аз препоръчвам тази малка книжка и нека, който има възможност да купи и да подари на свой познат, проявяващ интерес към вярата.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen + nine =