Книжарница

От Рождество до Възкресение

4.00лв.8.00лв.

Aнa-Maрия Кръстева

СЕП: VPBC00090 Категория: Етикет:

Описание

alt

Книгата е сборник от малки есета върху църковните празници през годината – Господски, Богородични, на отделни светци, както и посветени на евангелски събития.

Тя не само казва онова, което трябва да знаем за тях, но дава и православното тълкувание. Авторката е известна на широката публика като дългогодишен водещ на предаването “Благовестие” по БНР.

Писателят Димитър Коруджиев пише по повод на книгата: … “От Рождество до Възкресение” е своеобразна православна книга за всеки ден…. Ана-Мария тълкува евангелските събития в духа на най-добрите православни традиции и то е предпоставка за важните морални изводи, които представя на читателя.

Едно от големите качества на “От Рождество до Възкресение” е анализът на духовните поражения, които ни донесе атеистичният режим. Върховна цел на тази система бе прогонването на Бога от човешките души, за да се превърнем в роби на земни господари. Такова ясно съзнание за злото, през което сме минали, не се среща у всеки млад човек. Ана-Мария като автор, близък до реалния живот, способен да разгледа вярата не абстрактно или изобщо, а в контекста на собствените ни болки и проблеми.”

Изтеглете или разгледайте демонстративен файл на електронната книга:

„От Рождество до Възкресение“ във формат *.pdf от тук
„От Рождество до Възкресение“ във формат *.epub от тук

Издателство Омофор

Допълнителна информация

Тегло 0.250 кг
Издател

Автор

Година на издаване

2010

Формат

80/100/32

Корици

Меки

Страници

292

ISBN

978-954-9700-87-9

Вид на книгата

e-Kнига, Книжно тяло  

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „От Рождество до Възкресение“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 + 18 =