Книжарница

Православният път

10.00лв.12.00лв.

СЕП: VZFR0010 Категории: , , Етикет:

Описание

Книгата „Православният път“ е на един от най-известните и значими автори в православието на Запад днес. Приносът на митрополит Калистос Уеър за разкриването на богатството на православната традиция е огромен. Висш йерарх на Православната църква към Вселенската патриаршия, той по блестящ начин съчетава църковното служение с академичната и преподавателска работа в едни от най-престижните висши школи в света. Като автор се отличава с изключителния дар да свидетелства за православното християнство на естествен и разбираем съвременен език, да излага с достъпно слово дълбоки богословски истини.

Българското издание излиза с благословението на митрополит Калистос Уеър. Книгата носи едно от най-древните имена на християнството – „пътят“, което подчертава практическия характер на християнската вяра. Тя е повече от теория за вселената, повече от учение, записано на хартия и  според  автора е пътят на живота в най-дълбокия и всеобхватен смисъл на думата. Прецизният превод, терминологичната точност и език на българското издание е резултат на усилията на преводача Божидар Питев и редактора Мариян Стоядинов.

Книгата се предлага и в аудиоформат за слушане на компютър и мобилни устройства. Подкрепете създаването на християнски аудиокниги от този линк >>>

Видео от представяне на книгата:

Допълнителна информация

Тегло 0.300 кг
Размери 60 × 90 × 16 см
Издател

Автор

Превод от английски

Божидар Питев

Редактор(и)

Мариян Стоядинов

Година на издаване

2014

Корици

Меки

Формат

20,3/14

Страници

214

ISBN

978-954-2972-31-0

Вид на книгата

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Православният път“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 + seventeen =