С книга в трудни дни

С книга в трудни дни

Скъпи приятели, във време на изпитания, когато сме изправени пред нелеки избори и решения, във време на изолация, когато се налага да променим начина си на живот, да не виждаме близките си хора и да останем вкъщи, качествената книга може да бъде истинска подкрепа. Особено книгата, която е родена от вярата, духовния опит и любовта на църквата. Вярваме, че изданията на ИК „Омофор“ са точно такива.

Въпреки трудната ситуация и ограничителните мерки, издателството продължава да работи за вас. Ще продължим да ви доставяме книги чрез пощенски и куриерски пратки. Всички наши издания ще предоставяме с отстъпка от 20%.

Ако искате да избегнете пощенските и куриерските такси, заповядайте на място в офиса на издателството, за да закупите избраните от Вас заглавия. За Ваше улеснение, можете да направите това всеки вторник и петък от 12.00 до 18.00 ч. Всяка закупена от офиса на издателството книга ще получите с 30% отстъпка.

Може да разгледате нашите книги в този каталог или на сайта на издателството.

За да поръчате книга, се свържете със сътрудника по разпространение на изданията Ивайло Недков на ел. адрес: omophor.dealer@gmail.com или телефон: 0886 149 991; както и с Ралица Кръстева, email: ralitzakr6steva@gmail.com, телефон: 0889438864.

Бъдете здрави, пазете се и и пазете здравето на хората около вас!

 

Екипът на ИК Омофор